Kärt återseende

Idag har vi haft besök av pappa Jaxon med matte Annette och Lotta Buske från Soluddens kennel. Inez tyckte det var så kul att fästmannen var här. 
Mycket bus på gården blev det för de stora hundarna. 

Alla valparna har fått prova på att ställa upp sig som på utställning uppe på ett trimbord, så vi kunde fota dem en och en. Bra träning också att få dem att kunna stå stilla en liten stund. Det kommer ju behövas lite pälsvård med kam och borste på dem när pälsen växer ut och blir de vana med att stå, så går allt mycket lättare. Alla valparna var så duktiga och ställde upp sig som Lotta ville. Hon var så vänlig men bestämd vilket gjorde dem så  trygga och lugna. 
Bilder på valparna kommer lovar jag er.  Nu ska vi ute i skogen med alla en stund. Annette och Lotta Buske tyckte alla valparna var så fina både mentalt och exteriört. Härligt att höra från några som hållit på springer spaniel i många år.
Nu kan jag börja lägga de sista pusselbitarna och komma fram till vilken valp som ska till vilken familj. Mitt fokus för resten av dagen och jag sover kanske på det innan jag tar besluten.