Vi busar på och växer....

Nu är det verkligen ett gäng pigga valpar som gillar att umgås med oss.
Alla är så sociala och vill upp i knät så fort man kommer in och sätter sig hos dem. Pälsen, öronen och prickarna växer mer och mer. De blir också bara sötare och sötare för varje dag. Så underbart att titta in i dessa små ögon.
Idag har de varit i hagen i flera timmar. Vi har två rymmare nu, som alltid hittar ett sätt att komma ut. Så fort det händer så skäller Inez och springer dit, så vi kan snabbt stoppa tillbaka dem igen.

Som vanligt är Miri med i hagen lite då och då. Man hittar henne ofta med en hög valpar över sig.

Mycket bus och små slagsmål blir det

Efter en dag ute är det ett smutsigt gäng, så det blev bad för alla. Nu knorrar de lite mysigt och plaskar runt lite i badbaljan. Efteråt var det skönt att kura ihop sig med lite filtar tillsammans i BIA bädden. Nu sover vi nog hela natten.