16 dagar...

Vi sover, äter och tränar på att gå..... och naturligtvis tränar vi på att försöka skälla. Går si så där, men några börjar få till ett litet skall. Låter underbart.
Färgerna i pälsen börjar träda fram allt mer och den bruna färgen skiftar i olika nyanser.  De är ljuvliga, jag lovar.
Hörseln börjar komma tror jag, för de reagerar litegrann på plötsliga ljud nu. Ögonlocken glipar lite, men än kan jag inte se några små ögon. Kanske i morgon.
Nosarna jobbar på högvarv när man lyfter upp dem, men de ligger stilla och fint i handen. Tror nog de känner igen min doft nu också. Det kan ju vara så att jag luktar nog lika mycket valp som de gör vilket gör dem trygga. Jag tillbringar ju rätt mycket tid i lådan tillsammans med dem. Nu börjar en härlig tid, när de börjar sätta sig upp och sen sätter de fart emot en. Nu framöver kommer man mycket mer se varje individs egna utveckling dag för dag.