Första utedagen

I dag på eftermiddagen lyste solen skönt, så då fick valparna äntligen komma ut en stund. Oj va spännande och vad mycket spring det blev i gräset.
Inez var med hela tiden och övervakade och det gjorde nog att valparna kände sig trygga direkt i den nya miljön. 

Inez lät dem få ett mellanmål ute också, vilket uppskattades av alla.

Leah och Miri var med och var barnvakter. Ja kanske inte Miri hon ville helst ligga i mitten tillsammans med valparna. Inte lätt att vara stor och klumpig när man själv bara är 8 månader och också vill vara med och gosa.

Efter mera bus somnade de sen en efter en ute i solen.

Till slut började solen försvinna och jag fick jag lyfta in dem sovandes.
De knorrade bara lite och fortsatte sova vidare inne i hagen. Många nya intryck blev det idag och nu drömmer de sött. 
Nu hoppas vi på mera vårsol, så vi kan vara ute mera om dagarna. De är ju också då jag verkligen börjar se hur de olika individerna är. Vilka som är mest tuffa och vågar sig längre bort för att utforska mera. Hittills har jag inte sett att någon är osäker, de är ett tufft litet gäng. Nu börjar mina funderingar på vilken valp som passar till vilken familj. Jag vill ju att det ska bli så bra som möjligt för alla.