Spa dag...

Nu är valparna ute många timmar om dagarna. De sitter vid grinden inne och låter som fiskmåsar fast de är mätta och belåtna och blir inte tysta förrän de kommer ut på gräsmattan. Det är så mycket mer spännande ute och vem vill inte vara ute i solen dessa fina vårdagar.

Sova ute på gräset är extra skönt

De är alla så förtjusta i Miri, som gärna leker med dem. Fast hon bara är 8 mån förstår hon att ta det lite lugn och bara nafsa lite på dem trots att de biter hårt i hennes ben och öron med sina nu vassa tänder.

Reservmamma Leah har full koll på att det inte kivas för mycket.

De har kommit på det här med att tassarna kan man använda till att gräva och nu blir det många små hål i gräsmattan. Allt ska ju också in i munnen och smakas på och inte ens mattes penséer är ett undatag

Så idag fick det bli ett litet bad för dem innan de fick komma tillbaka in i den nystädade hagen inne. Jag tror de tyckte det var varmt och skönt i badbaljan. Det var i alla fall ingen som protesterade. 

Skönt att mysa tillsammans sen i BIA bädden. De hjälptes åt att slicka varandra torra. Inez kom och snosade på dem och tyckte nog de luktade lite väl gott...

Annars går dagarna här och de äter nu 4 mål riktig mat . Nu har vi fått öka portionerna rejält vilket är bra. Inez låter dem dia kortare och kortare stunder.

Pälsen växer och nu börjar även öronen bli lite lockiga på några av valparna.