Skogstur...

På eftermiddagen sken solen upp och då tog vi en skogstur med Inez och valparna. Inez tog täten och alla följde glatt med ut i skogen genom grinden. Ingen tvekade eller verkade osäker utan det var bara roligt att få bita i pinnar, mossa och springa runt i en massa prasslande eklöv. 

När vi vände hemåt var de mycket mer utspridda och Inez fick inte med sig alla lika lätt. Det här var ju kul tyckte de, så när alla var hemma innaför grinden fick de fortsätta att leka i skogsbacken på gården tills de blev trötta.

Smyga på varandra var roligt. Nått som Inez ofta gör när hon leker med Leah och Miri.

Trappen upp på verandan, klart vi fixar den nu.

Nu drömmer de sött, men jag gissar att de imorgon står vid ytterdörren och vill ut igen. De lär sig snabbt vilka dörrar som är öppningen till stora världen och alla nya saker att utforska.
Lite levande bilder från skogsturen....