6 veckor idag

Trots snö i luften och nordliga vindar har vi tagit 2 skogsturer idag. Den första gick jag ensam med valparna. Jag vill se om de lyssnar och följer mig på promenaden. När Inez är med så följer de ju henne eller så springer hon och håller ihop flocken. Det var inga problem, de lyssnar all på mina visslingar och hänger på. För varje tur vi gör så blir de kaxigagre och kaxigare och vågar ta lite större svängar från mig. Härligt att alla är så framåt och nyfikna.

Det var inte lika poppis att vara inne sen. Det talade alla bestämt om, en gemensam protestkör satte igång, så man fick nästan hålla för öronen.De klängde på dörren och hoppade mot glasrutorna. Vi vill ut mera.....
Med lite mat i magen så blev de i alla fall nöjda och somnade en efter en. 
Efter lite besök med valpgos tog vi sen en tur till och avslutade med lite lek på gården tillsammans med de andra hundarna. Vi gömde bollar till dem som de fick leta upp och valparna försökte hänga på så gott de kunde med sina än så länge små och korta ben. De stora kunde skönt nog behärska sig och var försiktiga med valparna runt tassarna.
Nu är de lugna och ligger bara och smågnabbas med varandra. En bra dag för att bara vara 6 veckor. Oj vad fort tiden går......