Helgbus...

Nya tunneln var spännande att busa i. Nyttigt för de små att prova på nya saker i sin miljö hela tiden. Tunneln både prasslar och rör sig när man springer i den. Alla valparna var tuffa nog att prova den direkt. En hel timme sprang de sedan runt i tunneln i full fart. 

En liten tur ut på egen hand får varje valp nu varje dag. Leah följer med och övervakar. Höstlöven är kul att smaka på.

När sista valpfamiljen varit här på besök igår kväll var det gott att få komma in och få lite fredagsmys. Frysta kycklingvingar har verkligen blivit en favorit. Låter så härligt när de smaskar och knaprar på benen.

De börjar mer och mer se ut som små miniflattar och är så ljuvliga allihopa.
De har alla nu var och en fått en given plats i mitt hjärta. Stor lycka till er som snart får hem en av dessa busfrön till ert hem.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-