Nya intressen hos valparna

Nu börjar valparna intressera sig för lite annat än bara mat. När de ätit sig mätta vankar de omkring en liten stund i lådan innan de lägger sig för att sova igen.
De nosar på varandra, på mig och klättrar gärna upp i mitt knä. Man riktigt ser och hör hur nosarna låter. Idag fick även Inez hälsa på några av valparna. Det var några som vågade sträcka fram nosen och hälsa. Hon är så försiktig med dem. Nosar och slickar dem på nosen, men vet att hon inte ska gå in i lådan. När de äter ligger hon alltid på plats i sängen och övervakar allt.

Det är inte lätt att få skärpa i bilderna för de är aldrig stilla när de är vakna.
Idag tror jag också några av valparna har börjat höra för de reagerar på ljud  i rummet. Några har också lyckats få till nått ljud som liknar ett skall. Inte bara ett pipande och gnyande som tidigare. De börjar bli små egna individer och jag kan nu nästan skilja alla åt genom att titta på hur de rör sig och låter. Några har vuxit rejält de sista dagarna och är riktiga tjockisar.....

Nu hoppas vi att sensommarvädret fortsätter så att vi kan ha vår första valpträff nästa söndag. Jag vet att det är många som är ivriga att komma och titta och hälsa på valparna. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-