Oj, en händelserik dag här...

Idag har vi hunnit med massa roligt. Kanske för att vi i natt fick sova ända till kl 5 innan Leah kom och puffade på oss ville in och mata. Hoppas på fler sådana nätter. Valparna har också fått kött 2 gånger idag och nu har jag blivit väldigt populär hos dem. När jag kommer in i hagen kommer alla rusande, för de tror jag kommer med mera mat. Det är man inte van vid att bli så här uppskattad i vardagen...
Jag serverar dem på varsin liten tallrik som jag sprider ut i hagen, så att varje valp får äta upp sin mat i fred. Var min tanke i alla fall!!
Några är snabba och hinner när de ätit klart vidare till syrran/brosans tallrik och försöker tränga sig fram och få lite till. I vilket fall som helst jag hinner se att alla får mat. 

Mätta och belåtna med mjölk och kött var det dags för en ny upptäcksfärd. Jag öppnade grinden till hagen och lät valparna om de vågade fortsätta ut i vår hall.
De tuffaste satte full fart, men en efter en kom alla med ut ganska snabbt.
Här kunde man kolla in lite skor och halka omkring på klinkersgolvet. Jättespännande att morra och skälla på mina sandaler och Leahs vattenskål.

Efter ca 20 min så började en efter en vandra tillbaka in till valplådan. Nu fick det räcka med äventyr. Alla hittade otroligt nog tillbaka själva och sussade sedan gott ett par timmar.  Leah, Inez och jag fick oss då en riktigt skön liten tur ut i skogen.
På eftermiddagen klev Inez in och tjänstgjorde som barnvakt. Hon var en uppskattad ny filur valparna kunde undersöka. Hon var så tålmodig när de klev på henne, hängde i hennes långa öron och bet henne i tassarna. Hon tog allt på största allvar. Leah tyckte det var perfekt och passade på att lägga sig ute på trappen och spana lite under tiden.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-