Första valpträffen

Idag hade vi besök av de första familjerna som kommer få en valp med sig hem i slutet av oktober. Det blåste riktigt mycket idag vilket inte de små valparna gillar, så det fick bli en provisorisk hage inne i anslutning till vår terass.
Tack till alla ni som var här idag, ni känns alla som bra blivande flatägare i mina ögon. Mycket frågor, men det betyder att man är engagerad och ivrig att det skall bli bra för valpen. Jag vill ju alla ska få komma till aktiva och trygga familjer där hunden får vara med på det mesta som familjen gör. Många hade svårt att slita sig från de små ljuvliga liven som somnade gott i alla knän. Ni hade gärna fått stanna längre....  Jag måste också ta all tid nu att hinna njuta nu av dem alla innan de flyttar ut. Oj, det går ju så fort, nu är de snart fyra veckor.
Hoppas också att vi tillsammans framöver kan få många trevliga hundträningar med fika i  solsken men också i ur och skur.  Det finns ju inget dåligt väder när man har hund. Det är alla dessa trevliga stunder tillsammans med alla hundmänniskor som ger den där extra lilla kryddan i livet med en hund.
Vi var alla trötta ikväll och som ni ser på bilderna så hade valparna bråttom in tillbaka till trygga valplådan igen efter dagens alla intryck. 
Leah och Inez somnade i varsitt hörn i soffan tidigare än vanligt.
Nu har vi vilodag imorgon, men på tisdag välkomnar vi ytterligare två familjer.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-