Valparna vill upptäcka världen...

Valparna har ju nu blivit drygt 3 veckor och nöjer sig verkligen inte med att bara sova och äta. De vill ut i stora världen nu... En del är så snabba och klättrar gärna över kanten vid ingången till lådan, så vi måste ha luckan stängd när inte Leah är där. Leah gillar inte det, för då måste hon säga till oss innan hon kan gå in och ut.
Det börjar bli dags att flytta ut valparna ur det lilla mörka hundrummet och låta dem få vara tillsammans med oss lite mer om dagarna.  
Idag är Uffe ledig och hjälper mig att bygga en hage i vårat stora arbetsrum, så snart kan de få springa omkring lite mer.
Här är några bilder vi tog igår kväll när det var vägning och dags för avmaskning. Jag väger fortfarande valparna varje dag, kanske inte nödvändigt men jag tycker det är så kul att följa hur de olika individerna växer och utvecklas.  Tänderna börjar börjar växa fram mer och mer, men än så länge gör det inte ont när de stoppar mina fingrar i sina munnar. Jag skriver också en liten kommentar om varje valp varje dag. Nu ser man lite mer skillnad på dem i storlek, men också hur äventyrliga och sociala de är. Lite kul att se om dessa egenskaper förändras med tiden eller består.
De vill gärna fram till Leahs huvud när de ätit  och sitta en stund, nosa på henne, klättra på henne, kanske de kommunicerar på nått vis, vem vet? 
 Att klättra på mig är också jätte spännande.
 Imorgon får ni se hur hagen blev. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-