Lördagsbus...

Allt rullar på så fint här i hagarna. Valparna börjar bli riktigt busiga nu. Rycker och sliter i allt de får tag på.

Så fort man kommer in och sätter sig kommer alla rusandes för att klänga, klättra och dra i mig. Så härligt när de direkt söker kontakt direkt.

Nu äter de fast föda 3 gånger om dagen och nu ger vi samma kost som de vuxna hundarna får. Köttet innehåller ju en hel del brosk och ben, men det slinker fint ned nu. De äter nu också väldigt lugnt och sansat och tuggar ordentligt.
 Första gångerna man serverade maltkött blev de ju helt tokiga och kastade sig fram huller om buller på varandra och upp i maten. Nu ser det så här fint ut hela tiden. De är så duktiga. 
Han med stora fläcken i nacken på bilden kommer plötsligt på att han måste göra lite annat. Gissa vad? Jo han kom på att han måste på lådan. Jag är så imponerad av att de redan fattat var de ska ta vägen för att kissa och bajsa. 
Det funkar jättebra. När vi har besökare här då är det svårare för dem att veta vart de ska. Då blir det lite si och så. Då är det för mycket andra intryck så de glömmer bort lådan. Hemma i natthagen då kan dem. Så skönt för mig på morgonen, för städa är det ändå nog av.

Åh titta, här har vi en som börjar få lite Tan-tecken över ögonen. 

Puss på dig mamma...

Bus, bus och mera bus...