Nu är det dags för Inez valpdagbok

Inez mår toppen. Hon tyckte det nog var lite konstigt när Leah snodde valplådan hon använde vid förra kullen. Hon hade ju redan hunnit prova den, men nu har hon fått en egen. Vi försöker vara där i korta stunder då och då, så den känns bra sen när det är dags. Förra kullen kom på dygn 60, så vi får se om det blir samma denna gång. Än är det ett antal dagar kvar.

Rund och riktigt go är hon nu. Hungrig jämt. Sista veckorna ger vi våra tikar lite extra god mat och lägger också på lite kolhydrater.

När det börjar närma sig, så slutar de ofta att äta oavsett vad vi serverar, men har då energi för valpningen och den kommande mjölkproduktionen.
Det funkade bra vid förra kullen, så vi gör på samma sätt även nu.

Inez vill gärna gosa lite extra nu med mig. Hon tycker kanske Leah får för mycket fokus just nu, men jag har lovat henne att hon ska få sin del.
Hon gör allt för att vara i vägen hela tiden. Ligga på tvären i hallen brukar hon aldrig göra annars.

Igår regnar det, inte Inez favoritväder om det inte är jakt på gång.På eftermiddagen tog det tvärstopp utanför grindarna, när vi skulle ta en kort tur. Hon tänkte minsann inte bli blöt idag, så det var bara att gå in igen.
Idag är det snö, det gillar hon betydligt bättre, så vi har busat ute lite i snön.