Vi byter hage..

Idag var Inez gäng lite dagen efter. Många nya intryck igår kväll när första valpmysarna var här.
De låg och sov länge efter frukosten idag i sitt lilla hus i hagen. Inez var inne flera gånger och puttade på dem, men de snarkade lugnt vidare.
Framåt lunch blev det lite mer fart och då passa vi på med lite miljöbyte, först en liten tur ut.  Det blåste rätt kallt, så de for runt en stund, men sen såg de lite frusna ut, så då fick de i stället leka i flattarnas hage. Roligt att se hur de skuttade omkring och kämpade sig upp i bädden på ben. Det märks att de är lite mindre, trots att de nu alla nästan passerat 2,5 kg. Leah och Inez fann sig snabbt i att deras valpar var i varandras hage. 

Ja, det gick ju bra att sova där med....

Mer och mer ligger de nu utsträckta en bit ifrån varandra.

Nära staketet eller en vägg vill de ändå ofta ha.