Dygn 4

Man brukar säga at de tre första dygnen är väldigt viktiga för valparna. Mycket kan hända då. Nu är vi på dygn 4 och allt känns så här långt bra. Alla valparna ökar fint i vikt. Den som ökat mest har gått upp 200 gr. Det är några som utmärker sig och försöker sno en matplats som redan är upptagen. Alla får ju inte plats samtidigt. Det är verkligen  kraft och ljud i dem när de stångar sig fram. Ingen vill frivilligt lämna sin plats och har de väl sugit sig fast är det svårt för nån annan att rubba dem tills den har ätit klart.
Bra tecken för mig att se, vilket betyder att de alla har kraft och driv att vilja överleva. När de är så här små är det annars lätt för någon att halka efter och ofta får man då hjälpa den valpen lite extra under en längre tid för att komma i fatt.

De har redan små fina klor på tassarna

Leah är nöjd och lämnar hon lådan en stund för att äta eller hälsa lite på Inez och Miri, så springer hon snabbt tillbaka direkt om det börjar pipa i lådan.
Annars händer det inte så mycket nu på dagarna. Mat, sova, pipa och kravla omkring lite. Om nån vecka kommer jag ha mycket mer att berätta om.

Det blev ju vinter igen och Leah tog sig lite ledigt för att gå ut och rulla sig lite. 

Husse har nu installerat kamera i hundrummet. Skönt att kunna gå ut och äta middag vid ett matbord istället för i sängen tycker jag, så han fick pluspoäng igår.