Nu är det dags att starta upp Leahs valpdagbok

Här kommer vi lägga upp bilder från Leahs sista veckor som dräktig och sedan från valparnas dagar här hos oss ända till de flyttar ut.

Ja, Leah ser ju inte så graciös ut längre, men viktigast nu är ju att hon trivs och mår bra. Hittar hon en boll, så kommer hon med den och tycker fortfarande att vi kan väl leka lite. Då tar vi lite kliande under hakan och bestämmer tillsammans att bollen får vara kvar i gräset till en annan dag. 

Leah är ju  nu stor och tung, men fortfarande på ett strålande bra humör.
Nu tar vi flera små korta turer under dagarna. Hon äter ju nu 3 mål mat om dagen och vi har börjat plussa på med lite kolhydrater också. Hennes vanliga kost är ju BARF, där största delen består av  rått kött/fisk, grönsaker och råa frysta ben mm.  Nu blir det lite extra kokt ris ,pasta och också ibland lite gräddsås brukar jag lägga till under sista tiden., dvs vanlig tillagad mat. Det fungerade fint vid förra kullen och hon hade då gott om mjölk till alla 10 sina  valpar direkt. Jag tror inte så mycket på dyra special foder för dräktiga tikar, utan vill veta vad hon äter. 

Den andra tjockisen Inez och Leah sitter och myser i solen. Skönt för dem att vara ute mycket om dagarna i vårsolen.