pappa på besök...

Helgen har varit intensiv med mycket besök.
I dag var pappa Jäger här och skrämde slag på sina valpar. De skällde på honom och sprang och tog skydd under soffan när han kom in i hagen. Så kan det gå när detkommer in en okänd hund i flocken,som bara vill hälsapå alla med hela kroppen som en glad flat gör. Leah tyckte nog han fick skylla sig själv,när han inte varit så närvarande som pappa till valparna. 
Tyvärr hann jag inte ta några bilder på Jäger idag, men här är en bild jag tog när vi var nere i Ljunby hos matte Anna och tittade på honomi höstas.

På lördagen gick Anna och jag igenom alla valparna,,kollade tänderna, kontrollerade om alla kulor hade trillat ned på hanarna mm och sen  provade vi att ställa upp dem. Här är några bilder.

Kullen är fortfarandemycket jämn och riktigt fin konstaterade vi båda. 
I kväll blev det kloklippning och bad inför morgondagens veterinärbesiktning.

Leah vill ju inte riktigt sluta dia sina valpar. Hon blev så ledsen idag när hon inte fick gå in till valparna ,så hon fick sen en tröja på sig, så hon kunde gå in och kolla till dem. Hon hatar att ha saker på sig,både sele,täcke och ännu värre en T-shirt,men hon glömde bort det efter en stund hos valparna. 

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-